Skip to main content

Support

En af hjørnestenene i axhouse er vores hurtige respons når vores kunder har brug for hjælp. Vi tager dine problemer alvorligt og 9 ud af 10 problemer løser vi samme dag. Det kalder vi god service og det er noget vores kunder sætter stor pris på.

Har du brug for hjælp nu?
Vi er klar på telefon 30929430 / 30929431.

Du kan også sende en mail til os på support@axhouse.dk 

Ikke kunde hos os?

Har du ikke brugt os før – Ikke noget problem. Tag fat i os og lad os hjælpe dig. Test vores viden og kundeservice uden at det koster dig noget – Vi tager regningen da vi er sikre på at I bliver tilfredse og vender tilbage en anden gang.

Hvad koster det så når I beslutter at bruge os? Vi har en af branchens mest konkurrencedygtige timepriser på 1.050 i timen og for at være fair afregner vi per påbegyndt kvarter.


Teamviewer

Vi ved godt at det kan være udfordrende at beskrive et komplekst problem i en mail – Det er heller ikke altid let at forklare sig over telefonen når der er mange felter og knapper som hedder næsten set samme. 

Derfor bruger vi Teamviewer for at kunne se din skærm samtidig med at du forklarer hvad problemet er. Det er smart og er et værktøj vi stiller gratis til rådighed for vores kunder.