Skip to main content

Om Axhouse

Historie

Axhouse blev etableret i 2003 som en partnerdrevet konsulentvirksomhed. Kernen i konsulenthuset bestod af konsulenter fra Hands (nu Columbus) som alle havde en ambition om at servicere kunderne endnu bedre end det var muligt i en stor og administrativt tung konsulentvirksomhed.

Siden 2012 har Axhouse bestået af Kim Nowak og Lars Nilsson, der var blandt de oprindelige stiftere.

Med mere end 20 års erfaring indenfor Axapta, Dynamics AX og D365FO løser vi opgaver på hele Sjælland med udgangspunkt i vores kontor i Greve.

Arbejdsmetoder og filosofi

I Axhouse påtager vi os en opgave og løser problemstillingerne hurtigt og effektivt uden at der nødvendigvis skal projektledere eller andre fordyrende led ind over.

Vi engagerer os i vores kunders virksomhed og viden om kundens forretningsgange og organisation forankres hos os, så nye opgaver løses hurtigt og gnidningsfrit med baggrund i den opsamlede viden og vores tidligere erfaringer.

Vi løser problemstillinger på kort tid og kan implementere løsninger og mindre ændringer udenfor normal arbejdstid, så vi forstyrrer driften mindst muligt.

Vi har specialiseret os i at integrere ældre versioner af AX med eksterne cloud og specialløsninger. Eksempler på dette er avancerede fakturagodkendelsessystemer, OIOUBL, servicesystemer til montører samt opkrævningsservices hos DIBS/Nets m.fl.

Gennem tæt samarbejde med vores store netværk af it-specialister indenfor nytilkommende teknologier, løses integrationer f.eks. via XML, webservices, API, SQL-databaser og lignende.

Økonomi

Vi stiller vores opgaveplatform gratis til rådighed, hvor kunden altid kan følge med i opgavernes omfang, økonomi og status.

Vores faste timepris på 1.050 er absolut konkurrencedygtig og gør det sammen med vores detaljerede timeopgørelse nemt at overskue omkostningerne på det aftalte arbejde.

Hvem er vi?

Kim Nowak

Kim er en erfaren forretningskonsulent der kommer med en solid baggrund indenfor revision og regnskab. Kim har arbejdet med Axapta siden 2000 og har en indsigt og forståelse indenfor alle hovedmoduler i AX. Især indenfor finans, moms, anlæg og supply chain har Kim en dyb indsigt og stor erfaring.

Foruden applikationen har Kim stor erfaring indenfor rapportering via eksterne værktøjer og har lavet flere løsninger via ODBC og Power-BI. Kim har stor erfaring med at administrere Microsoft SQL databaser og har bygget flere integrationsløsninger baseret på SQL og standardværktøjer.

Kunderne benytter ofte Kim som problemknuser da han er hurtig til at opfatte og løse problemstillingerne samtidig med at han formår at præsentere og forklare løsningerne på en letforståelig måde.

Har du et spørgsmål eller vil du vide mere kan du kontakte Kim på:

E-mail: kim@axhouse.dk
Telefon: + 45 30 92 94 30

Mange forestiller sig at det er dyrt og besværligt at optimere den daglige brug af AX og bliver overraskede når jeg viser hvor enkelt det kan gøres.”

 

Lars Nilsson

Lars er en erfaren udviklingskonsulent der har arbejdet med Axapta siden 1999 og har dermed været med hele vejen fra version 1.5. Udover at designe og kode tilretninger og integrationsløsninger til AX har Lars stor erfaring med at administrere både Microsoft SQL og Oracle databaser.

Udover hans hovedkompetence som udvikler har Lars stor indsigt i applikationen og har især fokuseret på arbejdsprocesserne omkring supply chain, dvs. ordre-, indkøb-, produktion- og lageradministration.

Lars er god til at tage dialogen direkte med brugerne og udvikle løsninger der er nemme at forstå og anvende.

Har du et spørgsmål eller vil du vide mere kan du kontakte Lars på:

E-mail: lars@axhouse.dk
Telefon: + 45 30 92 94 31

”De mange år med AX har lært mig at (næsten) alt kan løses. Derudover har det givet mig ballast nok til at tilgå problemer, med en vis ro og overblik fremfor panik og stress.”

 

Har du brug for support?