Samarbejdet starter her.

  • AXHOUSE APS KORSKILDEENG 5 2670 GREVE
  • Telefon

    +45 3092 9430
  • Telefon

    +45 3092 9431
  • E-Mail

    AXHOUSE@AXHOUSE.DK

Hvem er vi?

Kim Nowak

Kim er en erfaren forretningskonsulent der kommer med en solid baggrund indenfor revision og regnskab. Kim har arbejdet med Axapta siden 2000 og har en indsigt og forståelse indenfor alle hovedmoduler i AX. Især indenfor finans, moms, anlæg og supply chain har Kim en dyb indsigt og stor erfaring.

Foruden applikationen har Kim stor erfaring indenfor rapportering via eksterne værktøjer og har lavet flere løsninger via ODBC og Power-BI. Kim har stor erfaring med at administrere Microsoft SQL databaser og har bygget flere integrationsløsninger baseret på SQL og standardværktøjer.

Kunderne benytter ofte Kim som problemknuser da han er hurtig til at opfatte og løse problemstillingerne samtidig med at han formår at præsentere og forklare løsningerne på en letforståelig måde.

Har du et spørgsmål eller vil du vide mere kan du kontakte Kim på:

E-mail: kim@axhouse.dk
Telefon: + 45 30 92 94 30

Mange forestiller sig at det er dyrt og besværligt at optimere den daglige brug af AX og bliver overraskede når jeg viser hvor enkelt det kan gøres.”

 

Lars Nilsson

Lars er en erfaren udviklingskonsulent der har arbejdet med Axapta siden 1999 og har dermed været med hele vejen fra version 1.5. Udover at designe og kode tilretninger og integrationsløsninger til AX har Lars stor erfaring med at administrere både Microsoft SQL og Oracle databaser.

Udover hans hovedkompetence som udvikler har Lars stor indsigt i applikationen og har især fokuseret på arbejdsprocesserne omkring supply chain, dvs. ordre-, indkøb-, produktion- og lageradministration.

Lars er god til at tage dialogen direkte med brugerne og udvikle løsninger der er nemme at forstå og anvende.

Har du et spørgsmål eller vil du vide mere kan du kontakte Lars på:

E-mail: lars@axhouse.dk
Telefon: + 45 30 92 94 31

”De mange år med AX har lært mig at (næsten) alt kan løses. Derudover har det givet mig ballast nok til at tilgå problemer, med en vis ro og overblik fremfor panik og stress.”

 

Axhouse ApS
Korskildeeng 5
2670 Greve

CVR 27 07 76 84
info@axhouse.dk
Telefon +45 3092 9430
Telefon +45 3092 9431